lørdag 12. september 2009

Runderingskurs

I helga er vi med på runderingskurs i regi av Hønefoss Hundeklubb der jeg er medlem. Det er moro! Full fart ut i skauen for å finne folk, - som attpåtil vil leke med meg med kong! Helmax! Muttern synes jeg er et skikkelig brukshundemne, og så gøy det er å få strekt ut skikkelig! Ny kursdag i morgen, og da skal vi gå videre med det vi lærte i dag. Her er bilder fra fjorårets sporkurs, - gøy det også - men best å løpe med full gass!

3 kommentarer:

 1. Hei på dere!
  Selvfølgelig må dere komme til Nittedal og trene apportering. Det hadde vært kjempegøy. Og litt rundering etterhvert. Skikkelig moro :-)
  Vi syns forresten det var greit med kaffegjester på rasteplassen i helgen siden den ikke hadde sikksakkmønster. Bella fikk seg forresten et bitt like under snuta og hovnet opp, men det er gått over. Det gjorde visst litt vondt.........

  SvarSlett
 2. Vi vil og være med å trene rundering
  ("pick me pick me" roper Gyda)

  SvarSlett
 3. Alle som vil skal få være med, vil gjerne ha litt jenter i skauen ;)Utrolig hvor mange det var som klarte å gå seg bort i skauen i helga, - men jeg fant alle sammen! Må bare finne ut hvordan jeg skal få sagt i fra til muttern at det er folk der ute :)

  SvarSlett