søndag 13. desember 2009

Tilbake på bloggen...

Hva har skjedd i mitt buhundliv de siste uker? Mye jobbing på klinikken, men noen buhund-begivenheter har det da også vært plass til:

1. Besøk av min gode venn Ask. Mye lek og moro, - trente agility sammen og gikk en tur på Røssholmstranda. Rova hilste på halvbror Ask for første gang, og syntes han var veldig kul.


2. Stort Buhundtreff på Veterinærhøgskolen. Muttern holder på med et prosjekt for å holde oss buhunder sunne og friske, og fredag 27.november var 32 buhunder samlet til øyelysing og blodprøvetaking. En trivelig dag, der fikk både treffe min kjære Catinka og mange andre snertne sneller...

3. Dogs4All, NKKs store happening/vinnerutstilling 2009 på Lillestrøm. Der representerte jeg og Rova og mange av mine gode venner Norsk Buhund på egen stand. Min datter Dora kom også, veldig søt - tar etter både mamman og pappan sin hun også :) Vi sjarmerte i vilden sky etter alle kunstens regler alle som ville hilse på oss. Jammen fikk jeg ikke også CACIB denne dagen også, - til mutterns store overraskelse! Nå har jeg to stk fra Norge, så nå kan det fort bli en tur til Sverige og Danmark også:)

Ellers har Rova begynt på skolen, - fattern har med seg henne på klikker-valpekurs og jammen tror jeg ikke det går bra også. Blir litt klikking og smakfulle go'biter hjemme også da, noe jeg setter pris på. Ellers blir hun bare vakrere og vakrere, se bare her - dette er dagens bilde:1 kommentar:

  1. Så artig med oppdateringer :) Og for noen herlige buhunder!! (Catinka er litt stolt).

    SvarSlett